VUURSCHALEN VAN CORTENSTAAL

Buiten een gezellige sfeer creëren én tegelijkertijd warm kunnen zitten? Ontdek dan de vuurschalen van Cosy-Fire! Ze vormen niet alleen een echte eyecatcher in je tuin of op je terras, je kunt er ook met vrienden en familie gezellig rond plaatsnemen en tot laat in de avond van de warme vlammen genieten.

Vuurschalen uit écht cortenstaal
Vuurschalen uit écht cortenstaal

Sfeervolle warmte
Sfeervolle warmte

Cosy Wine & Fire wijnpakket in samenwerking met Monard Pro Vino
Cosy Wine & Fire wijnpakket in samenwerking met Monard Pro Vino

Vuurschalen uit écht cortenstaal
Vuurschalen uit écht cortenstaal

VUURSCHALEN

Kies kwaliteit ~ kies cortenstaal

Bij Cosy-Fire kies je voor kwaliteitsvolle vuurschalen uit cortenstaal. Na enkele weken krijgt de schaal oppervlakkige roestvorming en na een tijdje wordt de roestkleur definitief. Ons assortiment varieert van schalen met een diameter van 75 cm tot grote schalen van 175 cm. Zo is er voor elke locatie een passende schaal.

WAAROM COSY-FIRE?

Kwalitatieve vuurschalen in écht cortenstaal met certificaat

CORTENSTAAL

Al onze vuurschalen en ringen zijn gemaakt uit cortenstaal. Je schaal zal daardoor niet geroest zijn bij aankoop, maar begint na enkele weken wel al lichtjes te roesten. Na een tijdje krijgt je vuurschaal haar uiteindelijke oranjebruine roestkleur. Een extra voordeel van cortenstaal? Het is veel hittebestendiger dan koolstofstaal. Je vuurschaal zal dus niet vervormen door de hitte.

Cortenstaal vuurschaal Cosy-Fire

GEEN ONDERHOUD

Typisch aan cortenstaal is de dichte corrosielaag die verder roesten voorkomt. Schilderen of andere vormen van onderhoud zijn dus niet nodig!

DUURZAAM

Cortenstaal gaat tot wel acht keer langer mee dan de traditionele koolstofstalen. Door een vuurschaal in cortenstaal te kopen, ben je dus zeker van een aankoop voor langere termijn.