Cadeaubon

€ 10 - € 200
Een cadeaubon valt altijd in de smaak. Kies een bedrag en schrijf een persoonlijk bericht om dit cadeau helemaal af te maken....
€ 10
€ 25
€ 50
€ 100
€ 150
€ 200

Veelgestelde vragen over cadeaubonn

Hoe krijgen ontvangers van cadeaubonnen hun bon?


De ontvanger van de cadeabon krijgt een mooie e-mail met de onderwerpregel "Je hebt een cadeaubon ontvangen van Michael Jones!" (met de relevante naam). Hun unieke cadeauboncode verschijnt in de e-mail.
Hoe verzilveren ontvangers hun cadeaubon bij het afrekenen?


Om de cadeabon in te wisselen, gaat de ontvanger naar deze website en zoekt de persoon de items die hij/zij wenst. Tijdens stap 3 van het afrekenen kan de ontvanger van de cadeaubon dan de optie "Een cadeaubon inwisselen" selecteren en de unieke cadeauboncode invoeren. Op onderstaande foto zie je dat je de code kan invullen in de groene kader. LET OP! De code op de cadeaubon werkt bij de promotiecode in de rode kader. De afzender heeft ook de mogelijkheid om de cadeaubon uit te printen en fysiek bij ons te verzilveren.
Wat is de bezorgdatum?


De bezorgdatum is de datum waarop de mail naar de onvanger van de cadeaubon wordt verzonden.
Mijn cadeaubon is niet aangekomen.


Het kan enkele minuten duren voordat je je cadeaubon in je mailbox krijgt. Moest je de cadeaubon na 15 minuten nog niet hebben gekregen, bekijk dan zeker ook je spam mailbox. Als de cadeaubon ook hier niet is, kan je steeds contact met ons opnemen op tel 0456/15.93.72 of info@cosy-fire.be.